Odranci
Škofija Murska Sobota
Škofija Murska Sobota

MISEL DNEVA

"Kristus bo prišel, da dokončno odpravi vse hudo in bo zavladalo božje kraljestvo pravice in ljubezni. Prizadevajmo si, da bomo med dobrimi." B. sl. Alojzij Kozar

Božja beseda

ANKETA

Kako je naslov knjižice o B.s. A. Kozarju?
  Neuničljivo upanje
  Upanje in vera
  Dober in pravičen
  Dober in nezlomljiv
  Dober in neuničljiv
  Med nami živi
  Vsa moja ljubezen
rezultati anket

Bibliografija

Bibliografija Lojzeta Kozarja (Leposlovje - samostojne publikacije):

Takšen prag. Celje, MD 1962. (Slovenske večernice; 113). 
Pajkova mreža. Celje, MD 1968. (Slovenske večernice; 119).
Pajkova mreža. Celovec, DSM 1968. (Družinske večernice; 22). 
Materina ruta. Celovec, DSM 1971. (Družinske večernice; 25).
Materina ruta. Koper, Ognjišče 1973. (Žepna knjižnica Ognjišča; 8). 
Licenciat Janez. Celje, MD 1975. (2 zv.) (Nova Mohorjeva knjižnica; 3,4).
Vezi in zanke. Celje, MD 1979. (Slovenske večernice; 130). 
Premakljivi svečnik. Ljubljana, Družina 1985. – (Knjižnica Božjega okolja). 
Premakljivi svečnik. Ljubljana, Družina 1985. – (Knjižnica Božjega okolja). – Ponatis. 
Topla babičina dlan. Koper, Ognjišče 1986. (Žepna knjižnica Ognjišča; 22).
Kamen in srce. Celje, MD 1986. (Slovenske večernice; 136).
Neuničljivo upanje. Celje, MD 1990. (Slovenske večernice; 140).
Njene postaje. Ljubljana, Družina 1996. 
Moji konjički. Ljubljana, Družina 1999.
Licenciat Janez. Celje 1999. - Ponatis.
Neuničljivo upanje. Odranci 2003. - Ponatis.

Napovednik


 sreda, 10.01.2018 - petek, 10.04.2020

Svete maše

v župnijski cerkvi Sv. Trojice v Odrancih več ...


 nedelja, 25.11.2018 - sobota, 17.08.2019

Sveti misijon

Sveti misijon v Župniji Odranci več ...

Celotni seznam napovedi